Notícies de El Prat

Sense estructura estable de participació

Durant el procés s’ha afirmat que “la ciutat compta amb una infraestructura d’òrgans estables de participació” quan, per exemple, només un 5,75% de les aportacions al PAM 2016-2019 es van fer en els espais de debat als barris. D’on han sortit les propostes per aquestes pressupostos participatius? Quin paper ha tingut la pàgina web i l’enviament de propostes sense debat entre el veïnat?

L’estructura d’aquest procès no s’han dissenyat de manera oberta i col·lectiva, s’han presentant tancats, aquest element allunya la ciutadania del procés i redueix els nivells d’implicaci i participació.

 

Descarregueu-vos i llegiu el document d'anàlisi des d'aquest enllaç.

Assemblea de veïns i veïnes en defensa de l'Artesà

El passat dilluns 6 de juny van començar les obres d'enderroc del Teatre del Centre Artesà,

Quina és la realitat però de la gestió dels residus i la neteja al Prat? En què queda aquest 'procés participatiu'?

Des de la CUP hem elaborat un document d'anàlisi i propostes que hem sintetitzat en aquest vuit punts:

Des de la Candidatura d’Unitat Popular del Prat volem fer públic el nostre posicionament pel que fa al teatre de l’Artesà, el seu futur i diversos plantejaments que ens han dut fins aquí.

 

 

Aquest divendres 1 de juliol , hem organitzat la xerrada "Polítiques LGTBI+, des del municipalisme al procés constituent".

Aquest dissabte per Sant Jordi la CUP muntem paradeta.

Des de la CUP del Prat ens sumem a les organitzacions polítiques, socials i ciutadanes que exigeixen la posada en llibertat del militant del SAT Andrés Bódalo empresonat injustament per l'Estat Espanyol i emplacem a la resta d'entitats i persones a fer-ho.

Divendres 19, a les 19h, Hotel d'Entitats
Amb GABRIELA SERRA, diputada de la CUP al Parlament i activista veïnal

Pàgines